Share This

Over MIERO

Het werken met mensen, en met name jeugd, is onze passie. Die passie drijft ons te zoeken naar creatieve oplossingen die bijdragen aan een veilige en leefbare samenleving. MIERO Uitvoering en Advies wil een bijdrage leveren aan een veilige en leefbare samenleving waarin jongeren en volwassenen zich optimaal kunnen ontwikkelen en participeren.

Jongeren hebben het recht om zich op een positieve manier in een veilige omgeving te ontwikkelen tot ze uiteindelijk zelf in staat zijn een positieve richting aan hun leven te geven. Daarvoor is het nodig dat in de buitenruimte en in accommodaties een sfeer heerst waarin het mogelijk is positieve groepssocialisatie en pro-sociaal gedrag bij jongeren te stimuleren. Samen met doelgroep, samenleving, lokaal bestuur en overige partners willen wij daar met het jongerenwerk een bijdrage aan leveren.

MIERO Uitvoering en Advies heeft ruime ervaring op het gebied van jongerenwerk en jeugd & veiligheid. Wij weten wat het is om te werken in grote en middelgrote steden en op het platteland.

 

 

 

www.miero.nl

schoonrewoerd1