MARKETINGCOMMUNICATIE

Mijn boek ‘Marketingcommunicatie in het Jongerenwerk’ is uitgekomen. In eerste instantie wilde ik een boek schrijven over methodisch werken, maar omdat er daar al voldoende van zijn, heb ik gekozen voor marketingcommunicatie.

Aangezien boeken over management en communicatie meestal gericht zijn op leidinggevenden, vond ik dat het tijd werd een boek te schrijven voor uitvoerend jongerenwerkers. Ik hoop met name een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van studenten MBO SCW, maar ook HBO CMV.

Het boek gaat over het gericht toepassen van marketingcommunicatie in het jongerenwerk; voor betere aansluiting van het aanbod van activiteiten op de behoeften van jongeren, het communiceren van resultaten en het vergroten van draagvlak bij de bevolking en partners in het werkveld.

miero-mcjboek-cover-1